Avantajele Microorganismelor Eficiente în Legumicultură                       

  • Sănătatea şi fertilitatea solului sunt susţinute 

  • Procesul de formare a humusului se accelerează (formarea complexului lut – humus)

  • Activitatea vieţii în sol este întreţinută : creşte populaţia de râme

  • Capacitatea solului de a depozita apă şi substanţe nutritive se măreşte 

  • Procesul de vegetaţie porneşte mai devreme datorită încălzirii mai timpurii a solului primăvara (solurile tratate cu EM sunt cu de 3-4 mai calde)

  • Dezvoltarea rădăcinilor şi creşte rezistenţa plantelor este stimulată 

  • Costurile pentru îngrăşăminte sunt diminuate datorită unei mai bune disponibilităţi a substanţelor nutritive în sol 

 

Legumele au un aspect mai  frumos şi o culoare mai intensă  

Legumele se evidenţiază prin gustul proeminent

Legumele se coc uniform şi au o mărime mai unitară

 

Legumele conţin mai mulţi antioxidanţi şi substanţe bioactive precum vitamine, micronutrienţi etc.

 

 

Mai puţine pierderi de recoltă

Se prelungeşte în mod semnificativ capacitatea de depozitare a recoltei

 

 

I.I. Drăgan Radu Zoltan 

 

firmabiozoli@gmail.com

 

MULTIKRAFT PRODUKTIONS- UND HANDELSGMBH

Politica de confidențialitate, Protecția si Prelucrarea datelor personale