Utilizarea Microorganismelor Eficiente (EM) în cadrul agriculturii deschide noi orizonturi. EM prezintă un spectru larg de utilizare atât pentru afacerile dedicate agriculturii biologice cât si pentru cele care se ocupă cu agricultura convenţională. 

 

Microorganismele Eficiente favorizează capacităţile vitale ale naturii, acţionând îndeosebi la nivelul anaerob al solului şi al plantelor. Aceste microorganisme prezintă un ajutor substanţial exact acolo unde apar putregaiul si dăunătorii. Microorganismele creează un mediu capabil să reprime germenii patogeni şi paraziţii, precum şi să împiedice daunele asupra mediului. 

 

Cu ajutorul  Microorganismelor Eficiente este posibilă obţinerea unor terenuri mai fertile, cultivarea de plante şi creşterea de animale mai rezistente, cât şi producţia de produse alimentare superioare calitativ şi, în special, bogate în antioxidanţi. 

PRODUCEREA DE HUMUS

 

 

Drumuri noi cu Microorganismele Eficiente