top of page

Revitalizarea Apei cu Ceramica EM

 

Fosele septice şi staţiile de epurare sunt perturbate din cauza cantităţilor de curgere a apelor menajere neregulate sau pentru că apa uzată conţine inhibitori, care influenţează în mod negativ populaţia de microorganisme care lucrează în sistem.Inhibitorii sunt, printre altele, antibioticele, soluţiile de curăţare chimice, detergenţii de haine şi de vase. În acest caz, o utilizare adiţională de Microorganisme Eficiente va asigura funcţionarea staţiei de epurare şi va reduce costurile de curăţenie.Utilizarea Soluţiilor de Curăţare eMC în curăţarea apelor menajere poate să pornească repede fosa septică, respectiv staţia de epurare, elimina mirosurile neplăcute şi menţin capacitatea de epurare la un nivel ridicat stabil.

Microorganismele conţinute în produsele Multikraft acţionează eficient în conducte, în staţiile de epurare şi în fosele septice totodată. Acestea împiedică depunerile şi îndepărtează mirosurile neplăcute.

Microorganismele care lucrează în staţiile de epurare sunt susţinute, iar germenilor patogeni le este înlăturat spațiul vital.  

Variaţiile de afluenţă, care conduc inevitabil la probleme în orice sistem, pot fi echilibrate prin utilizarea Microorganismelor Eficiente (EM) iar mirosurile puternice sau valorile proaste de descărcare pot fi evitate complet în aceste perioade.
Importantă este dozarea regulată aşa cum este descrisă mai jos, iar probleme nici nu vor mai putea apărea.

Recomandări de utilizare 

EM în conducte

  

Cantitatea de dozare:


10 ml                                  eMC Solutie pentru Bucatarie, eMC Soluție de Curățat Kraft sau eMB-Aktiv
1 L                                      Apă 
 
Modul de utilizare:
Amestecul se goleste în scurgere și se lasa sa actioneze peste noapte, pentru ca este necesar ca scurgerea sa nu fie clatita pentru un timp mai lung. Astfel conductele rămân curate pentru mai mult timp și nu mai apar infundarile - decât foarte rar.

 

Informaţii: Soluţiile de curăţare probiotice eMC, printre care eMB-Aktiv, nu împovărează mediul înconjurător şi pot fi golite in orice scurgere din gospodărie. Prin introducerea Ceramicii EM în conducte, apa din gospodărie este revitalizată suplimentar.

Fose septice și mini stații de epurare 

  

 

PRIMUL TRATAMENT


Cantitatea de dozare per m³ de capacitate a fosei septice sau a ministatiei de epurare:


(la pornirea/repornirea sistemului):
1 L                             eMB-Aktiv
200 ml                     eMB-Starter
100 g                        Bio-Bokashi K uscat
                      

 

TRATAMENT ÎN CONTINUARE


Dozarea per m³ de apă uzată produsă:


400 ml                     eMB-Aktiv sau
250 ml                     eMB-Aktiv per persoană şi săptămâna

Informaţie: În caz de suprasolicitare este recomandată utilizarea suplimentar a 100 ml eMB-Starter per persoană şi săptămâna.

bottom of page