top of page

Avantajele în Compostare și ape menajere 

Microorganismele Eficiente se pretează în special pentru reprocesarea impurităţilor în apă. Se utilizează  atat în tratarea iazurilor cu peşti si a lacurilor, cât şi pentru remedierea problemelor în industria de deşeuri si de ape menajere.
 

Utilizarea Microorganismelor Eficiente în tratarea apelor menajere şi a deseurilor, cât şi pentru lacuri şi iazuri, nu este doar ecologic, ci este şi facil în modul de aplicare.

Avantajele Microorganismelor Eficiente în Tratarea deșeurilor și apelor menajere 

Datorită utilizării produselor Multikraft în stațiile de epurare, mirosurile neplăcute pot fi înlăturate aproape complet iar capacitatea de purificare a stației de epurare se îmbunătățește. Microorganismele Eficiente și micronutrientii susțin microorganismele care lucrează în stația de epurare și îmbunătățesc procesele metabolice a acestora. Rezultatele sunt: mai mult oxigen disponibil, mai puține probleme cu nămolul plutitor sau umflat și suprimarea microorganismelor nedorite (de ex. Bacteriile filamentoase) în stația de epurare. 

  

Așadar, nămolul de epurare poate fi redus, iar mirosul în sistemul de țevi, în stația de epurare sau mau târziu în nămolul de epurare poate fi înlăturat aproape complet.  

Susține creșterea plantelor acvatice care se află în concurență pentru nutrienți cu algele. 

 


 Apă limpede prin reducerea sedimentele și a putregaiului. 

O încărcătură mai mică a corpului acvatic. 
  

 

 


Ideal pentru întreținerea lacurilor de înot, iazurilor de înot, biotopilor și a iazurilor mai mari. 

bottom of page